Här finns länkar och en mycket kort info om de olika pokerföretagen du kan spela hos. Samtliga kräver att du som spelare laddar hem en mindre klient från deras webplats och sedan registrerar dig innan du kan spela freerolls eller vanliga spel. Du kan även läsa våra recensioner om de olika pokersiterna om du vill ha mer info. (kommer snart)

Länkar och erbjudanden uppdateras löpande!

Pacific Poker
Pacific Poker är det solklara alternativet den dagen du bestämmer dig för att satsa riktiga pengar och bevisa att du klarar att spela vinnande poker. Det är här vi själva spelar Fixed Limit när vi har tid över och den stora anledningen är att Pacific Poker har massor av mindre begåvade amerikaner och kanadensare som mer än gärna callar dina bets för att få se rivern och sedan inte har någonting. Mycket fördelaktigt spel och väldigt smidiga banköverföringar då man kan få in sina pengar direkt på VISA-kortet istället för eventuella checkar med posten som vissa företag tillhandahåller.
Bonus: 25% upp till $100 för nya spelare. Även senare bonusar, ex: “Lägg in $50 – få $25 extra!”.

Empire Poker
Empire Poker är ett företag i iGlobalmedia.com-gruppen där bland annat Multipoker också återfinns. På Empire Poker kan du som ny spelare få en bra bonus första gången du lägger in pengar, 35% upp till $100 är det som gäller just nu, ifall du använder länken ovan eller bonuskoden FLOP38448. Negativt är att du som svensk egentligen bara kan få ut dina pengar därifrån via check men det hindrar inte den som spelar långsiktigt och inte tar ut pengar varje dag.

Expekt.com
En av ett trettiotal klienter som är med i Prima Poker Networks. Expekt är det företag som är mest generös med sina freerolls och här kan det vara lämpligt att öva lite innan man börjar spela med riktiga pengar. Vårat tips är dock att inte lägga in riktiga pengar här i första hand då det är väldigt mycket svenskar och norrmän på Expekt. Som du kanske vet så är vi skandinavier bättre än snittspelaren i poker och här ser man ofta folk som vet när de ska satsa och när de ska lägga sig.

Vi föreslår därför att du gör din eventuella insättning på Pacific Poker istället och spelar mot folk från Usa och Kanada för att på så sätt få bättre utdelning.

Ladbrokes
Ladbrokes är ett engelsktägd företag och tillåter inte att amerikaner spelar där, vilket vi tycker är synd då genomsnittsjänkar’n är betydligt sämre än genomsnittet här i Sverige och Skandinavien.

Avtal med Ladbrokes om erbjudanden för nya kunder är på gång.

Multipoker
Liksom Empire Poker så ingår Multipoker i iGlobalmedia.com-gruppen. Har ganska snåla freerolls på endast $100 och dessa är inte ens öppna för gästspelare. Vi rekommenderar inte på något sätt Multipoker till nya spelare men om du redan har ett Real-Money-konto här så finns det några freerolls som du kan vara med i varje dag.

Inget avtal angående erbjudanden är på gång med Multipoker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *